Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 20:00 "Božja pobjeda" organizira "Večer slavljenja" na HKR-u

Zajednica mladih ”Božja pobjeda” organizira duhovno-glazbeni događaj “Večer slavljenja" koji će se održati u četvrtak, 25. studenog na valovima Hrvatskog katoličkog radija i Facebook stranicama Božje pobjede i Hrvatskog katoličkog radija. Program počinje u 20 sati.

/ dt

Pozivamo vas na Večer slavljenja zajednice Božja pobjeda na Hrvatskom katoličkom radiju. U ovim trenucima kada smo više fizički odvojeni jedni od drugih, pozivamo vas da se nađemo u zajedništvu na valovima HKR-a, u molitvi i slavljenju Gospodina.

Katolička karizmatska zajednica Božja pobjeda osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetoga (Jarun/Zagreb). Danas broji oko 70 aktivnih članova i pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića organizira molitvene susrete, seminare, večeri slavljenja Gospodina, animira duhovne obnove, a svaku zadnju subotu u mjesecu za mlade organizira klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u crkvi Sveta Mati Slobode. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živom osobom Isusa Krista koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Večer slavljenja nije koncert, nego jedan od nekoliko molitveno-evangelizacijskih projekata zajednice gdje njeni članovi služe mladim ljudima kojima su poslani. Specifičnost tog projekta je što se jednom godišnje održava u nesakralnom prostoru, prima veći broj ljudi te je otvoren i široj publici, a ne samo mladima koji dolaze na redovite molitvene susrete zajednice.

Uključite se u Večer slavljenja putem radio frekvencija Hrvatskog katoličkog radija te putem Facebook stranice Hrvatskog katoličkog radija.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja