Budi dio naše mreže

Nova glazba s raznih strana

Treća nedjelja veljače nam donosi po 3 pjesme s novih albuma talijanskog glazbenog velikana Erosa Ramazzottia, njemačkog pjevača Stefana Jürgensa, francuskog pjevača i harmonikaša Claudia Capéa, španjolsko-venezolanskog pjevača Carlosa Bautea te američkog country pjevača Kane Browna.

/ hkr

Emisija 19. – 17.02.2019.


Eros Ramazzotti predstavlja svoj 14. studijski album. Ime mu je Vita ce n’è. Eros Ramazzoti je zasigurno najpoznatija talijanska glazbena zvijezda na svijetu. Rođen je 1963. godine u Rimu. Na Sanremu se pojavio prvi puta 1984. godine s pjesmom Terra promesa. Na međunarodnu scenu se probio pjesmom Se bastasse una canzone 1990. godine.

Stefan Jürgens njemački je glumac, pjevač i stand-up komičar koji nam donosi svoj novi album imena Was zählt. Do sada je objavio šest studijskih albuma. Stefan je rođen 1963., od 1991. aktivno glumi na televiziji i filmu. Dobitnik je Bavarskih filmskih nagrada, Bambi i Zlatnog lava, a najpozpoznatiji je po seriji SOKO Donau i ulozi Carla Ribarskog.

U Francuskoj novi album ima Claudio Capéo. Ovo mu je četvrti album u karijeri koja je započela 2009 godine. Rođen je 1985. godine u Cerny-u u Francuskoj kao Claudio Ruccolo. Talijanskog je podrijetla, a uz to što pjeva, odličan je harmonikaš. Novi album, njegov drugi kao samostalni izvođač zove se Tant que rein m’arrête.

Eros Ramazzotti :: Flickr@Ray

Na latino sceni Carlos Baute predstavlja De amor y dolor koji je njegov ukupno 11. studijski album. Carlos je rođen je 1974. godine u Caracasu u Venezueli. Godine 1994. objavljuje svoj debitantski album. Španjolskog je podrijetla,  tako se dolaskom Huga Chaveza na vlast u Venezueli seli natrag u Španjolsku gdje dalje uspješno gradi svoju karijeru.

Kane Brown donosi svoj drugi album imena Experiment. On je na glazbenoj country sceni od 2014. godine. Rođen je 1993. u saveznoj američkoj državi Tennessee. Na scenu se probio preko društvenih mreža. Njegov prvi album je ostvario i platinastu nakladu. Objavio je deset singlova od kojih su tri dospjela na prvo mjestu ljestvica slušanosti.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja