Budi dio naše mreže

UTORAK 13:15 Izazovi u odgoju djece

HKR-ova emisija "Što učiniti kada postaneš roditelj?" odgovara na sva pitanja vezana uz roditeljstvo. Emisija se emitira utorkom u 13:15, a naša urednica Snježana Kirinić Grubić će uz stručno osoblje pomoći olakšati razne izazove s kojima se roditelji suočavaju.

/ hkr

Emisija je namijenjena djeci predškolske dobi, osnovnoškolcima i srednjoškolcima, njihovim roditeljima, odgajateljima, učiteljima, profesorima i svima koji se bave odgojom djece. “U emisiji ću s djecom, roditeljima i stručnim osobljem (psiholozima, pedagozima, odgajateljima, stručnim suradnicima – logopedima, socijalnim radnicima…) na vrlo jednostavan i spontan način razgovarati o njima važnim temama.

To može biti o prijateljstvu, ljubavi, obvezama, pravima, poslušnosti roditeljima i učiteljima, uspjesima i neuspjesima, radostima i tugama, vjeri i blagdanima, darovitosti, poteškoćama, nasilju, problemima u ponašanju, obitelji, odmoru”, istaknula je Snježana Kirinić Grubić.

Svaka emisija će na početku imati kratak uvod koji će se sastojati od razgovora s djecom o temi o kojoj ćemo razgovarati sa stručnjacima.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja