Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Što se uistinu događalo s kozaračkom djecom?

Govorimo o sudbini kozaračke djece napuštene nakon zarobljavanja njihovih roditelja i skrbnika 1942. godine. Zašto su djeca umirala zbog bolesti i pothranjenosti, je li bilo ubijanja djece, kako su tekle "kolonizacije" djece te o izvorima na kojima povjesničari i istraživači crpe svoje argumente teme su o kojima razgovaramo u Argumentima. Gosti su: doc. dr. sc. Vlatka Vukelić, predstojnica Odsjeka za povijest Hrvatskih studija, dr. sc. Vlado Šumanović, Odsjek za povijest Hrvatskih studija te Tihomir Dujmović, novinar i publicist. Urednica i voditeljica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati teksutalnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja