Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Što Duh Sveti čini u nama i u Crkvi?

Uoči svetkovine Duhova u Argumentima promišljamo o tome tko je Duh Sveti te kako da, uz njegovu pomoć, i mi doživimo svoje „pedesetnice“ - korjenite promjene života. Kako upoznati Duha Svetoga i kako ga pustiti u svoje srce i život? Što Duh Sveti čini u nama i u Crkvi? Kako koristiti darove koje daje i koji su plodovi njegova djelovanja? Kako razlučiti duhove? To su samo neka od pitanja na koja tražimo odgovore s gostima emisije. Gosti Argumenata su: p. Sebastian Šujević, jedan od duhovnika Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom, Matija Ricov, nacionalni koordinator za mlade Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom i Maroje Burum, voditelj molitvene zajednice Božja pobjeda. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja