Budi dio naše mreže

UTORAK 21:00 Radost ljubavi u obitelji s predstavnicima Udruge Molitveni vijenac Kraljice obitelji

U pretposljednjoj emisiji ciklusa Radost ljubavi u obitelji, u utorak 7. lipnja od 21 sat gostuju gospođa Marina Šturlić, predsjednica Molitvenog vijenca Kraljice obitelji i vlč. Marko Torbar, upravitelj župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Čučerju, teško stradaloj u potresu iz ožujka 2020. Urednik i voditelj: Petar-Krešimir Hodžić, voditelj Ureda HBK za život i obitelj.

/ md

Oni će dati doprinos obrađivanju sadržaja šeste pripremne kateheze za skorašnji Deseti svjetski susret obitelji koja nosi naslov »Djedovi, bake i starije osobe«. Progovorit će se o tome da je starost darovano vrijeme u kojemu Bog također upućuje svoj poziv na ljubav. Neće se skrivati da je teško ostarjeti, ali će se istodobno ukazati da je starost povlašteno vrijeme milosti i svetosti.

Dat će se neki naglasci iz kateheza pape Franje posvećenih starijim osobama najavljujući, također, proslavu Drugog svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba u nedjelju 25. srpnja, uz što su vezani i ponuđeni poticaju za supruge, obitelji i skupine.

Naposljetku, s posebnim naglaskom na ulogu osoba starije dobi, prikazat će se djelovanje i plodovi djelovanja Molitvenog vijenca Kraljice obitelji na nacionalnoj razini, ali i u župnom kontekstu.

Gospodin Darko Šturlić, gospođa Marina Šturlić, predsjednica Molitvenog vijenca Kraljice obitelji i vlč. Marko Torbar, upravitelj župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Čučerju

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja