Budi dio naše mreže

UTORAK 21:00 Voditelj fra Stjepan Brčina

Duhovno-duhovite večeri nastavljaju s emitiranjem na HKR-u i ove sezone, no ovog puta u izmijenjenom obliku. Urednika i voditelja, fra Stjepana Brčinu, kao i njegove goste, slušat će se jednom mjesečno utorkom u 21 sat. Slušatelji će imati priliku čuti nova zanimljiva svjedočanstva mladih ljudi, poznatih osoba u javnom životu, teme koje danas muče „malog čovjeka“, ali i biti dio molitve u koju se ponekad pretvori cijela emisija.

/ hkr

Istoimeni susreti za mlade u crkvi na neki se način preslikavaju u ovom konceptu i uz pomoć medija dopiru do svakog doma u Hrvatskoj, ali i šire, i nastoje čuti svakog čovjeka, mladog i starog, umornog i opterećenog, potrebitog i znatiželjnog, i dati svakomu riječi utjehe, odgovore na pitanja i sigurnost molitve u teškim trenucima života ili jednostavnim svakodnevnim borbama. Samo ime emisije sugerira, uz duhovnost koja daje utjehu i odgovara na najčešća pitanja koja su slušateljima bliska i važna, neizostavan je humor koji liječi i koji je tako potreban u današnjem svijetu.

Fra Stjepan Brčina je franjevac konventualac sa zagrebačkog Svetog Duha poznat po svom radu s mladima. Upravo je koncept susreta za mlade u župi pretvoren u radijsku emisiju koja dopire do raznih dijelova domovine, a nakon dvije sezone i odličnih reakcija slušatelja, započinje treću, sada već popularne radioemisije.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja