Budi dio naše mreže

UTORAK 20:00 Pripremimo se za Božić zajedničkom molitvom!

"Pripremimo se za Božić zajedničkom molitvom" tema je emisije "Duhovno-duhovite večeri" u utorak, 21. prosinca koju vodi fra Stjepan Brčina iz zagrebačkog samostana na Svetom Duhu.

/ dt

Osnovna ideja emisije je da se u radijskom programu preslika ono što se događa na susretima mladih kako bi da sličan sadržaj došao do što većeg broja ljudi.

„Cilj emisije je uključiti mlade diljem Hrvatske i šire, promišljati o temama koje su njima bliske i važne, ali emisija nije namijenjena samo mladima već svim slušateljima”, ističe urednik i voditelj emisije fra Stjepan Brčina.

Prošla radijska sezona bila je prva za fra Stjepana Brčinu tako da su ga slušatelji prvi put mogli čuti u emisiji gdje je on domaćin, a reakcije slušatelja su odlične.

Koncept emisije “Duhovno duhovite večeri” je raznolik. U emisiji se, primjerice, mogu čuti svjedočanstva vjere tzv. malog čovjeka, ali i poznatih osoba u javnom i društvenom životu. Progovara se i o temama vezanim uz pravilnu formaciju vjernika.

Nisam ni znao da toliko slušatelja prati ovu emisiju. I ove godine streamat ćemo na Facebooku, a video ćemo objavljivati i na mom Youtube kanalu ‘Budi frajer’. Osobito mi je drago što sam kroz radijsku emisiju došao do starijih i bolesnih kojima je potreba pomoć. Nisam psiholog ni liječnik, svećenik sam, i kroz svoju službu i poslanje želim biti podrška i pomoć kroz molitvu i nagovor“, poručio je fra Stjepan Brčina.

Prijenos emisije možete pratiti uživo na Facebook stranici HKR-a.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja