Budi dio naše mreže

UTORAK 11:15 O pripremama za koncert "Progledaj srcem" - gostuje Ksenija Abramović

Šesti koncert "Progledaj srcem“, koji je podrška radu obiteljske televizije Laudato TV, bit će održan 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom Stadionu Maksimir. O pripremama za koncert "Progledaj srcem" u programu HKR-a u utorak, 31. svibnja, govorit će glavna organizatorica koncerta Ksenija Abramović.

/ mp

Na koncertu od 20 sati nastupaju najveća imena domaće duhovne glazbene scene: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava bend, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i Zbor Mihovil. Duhovnu misao i ovoga puta dat će pater Boris Jozić, a voditelj koncerta je Marin Periš.

Ulaznice se mogu nabaviti kod ovlaštenog prodavatelja na ulaznice.hr te prodajnim mjestima Laudato TV (Gračanska 208/2, Zagreb), galeriji Laudato (ul. Don Ive Prodana 11, Zadar) i Molitvenoj zajednici Srce Isusovo (Palmotićeva 33, Zagreb).

Duhovno-glazbeni koncert “Progledaj srcem” održava se od 2014. godine kao podrška radu Laudato TV. Sa svakim koncertom događaj se širio u veći prostor i okupljao sve više posjetitelja: od nekoliko stotina ljudi u nekadašnjem Hypo centru preko ispunjenih Doma sportova i Cibone do Arene Zagreb i 18 tisuća posjetitelja.

Posebnost ovogodišnjeg “Progledaj srcem” je cjeloviti pretprogram koji će se odvijati tijekom dana, stoga organizatori pozivaju sve, koji to mogu, na što raniji ulazak na stadion iza 14 sati.

U pretprogramu od 15 sati koji vodi Zrinka Glavaš bit će i prigodni duhovno-molitveni program koji predmole fra Ivan Matić, vlč. Dražen Radigović, vlč. Ivica Tolla i p. Marijan Zubak. Prvi puta u Hrvatskoj pri ulasku na stadion i na tribinama posjetitelje će na pjesmu i slavljenje poticati dvadeset izvođača duhovne glazbe od 20 sati.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja