Budi dio naše mreže

UTORAK 08:10 Trebaju li građani strahovati za zdravlje zbog onečišćenja zraka?

U Argumentima razgovaramo o onečišćenju zraka u Hrvatskoj. Koji su uzroci onečišćenja zraka u pojedinim hrvatskim gradovima, trebaju li građani strahovati za zdravlje i koje su preporuke za stanovništvo na snazi dok traje loša kakvoća zraka? O tome govore gošće Argumenata: Nina Zovko, rukovoditeljica Odjela za zrak u Zavodu za okoliš i prirodu pri Ministarstvu zaštite okoliša i energetike, izv. prof. dr. sc. Mirjana Turkalj, voditeljica Odjela za pulmologiju i alergologiju predškolske i školske dobi Dječje bolnice Srebrnjak i Daniela Dujmović Ojvan, novinarka i kolumnistica portala Direktno. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna 2018. započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja