Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:15 Kako i kada s djecom razgovarati o spolnosti?

Mnogi roditelji ne znaju kako s djecom razgovarati o spolnosti. Nerijetko se iznenade pitanjima jer su ih očekivali „kasnije”. Djeca su danas puno ranije izložena informacijama o spolnosti pa roditelji bivaju zatečeni jer ne znaju kako pristupiti ovoj temi. Koja dob je primjerena za ovu temu? Kako odgovarati na dječja pitanja o spolnosti? Kako birati riječi? Kako Crkva gleda na čovjeka i njegovu spolnost, njegovo dostojanstvo i integritet? Odgovore na ova pitanja tražimo u Argumentima HKR-a u srijedu 24. veljače u 8:15. Gosti su prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, don Mihovil Kurkut, direktor izdavačke kuće Salesiana i Kristina Pavlović, predsjednica Udruge za cjeloviti spolni odgoj "Teen STAR". Urednik i voditelj je Branimir Gubić.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu pet televizija: Z1, VTV, Plava televizija, Slavonskobrodska televizija i RTV Herceg Bosne.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja