Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Zašto u Hrvatskoj raste broj mladih ovisnika o drogama?

U emisiji Argumenti 21. siječnja u 8:10 govorit ćemo o ovisnostima mladih o drogama i zašto država ne poduzima jače represivne i preventivne mjere kako bi suzbila i smanjila dostupnost droga?

/ vo

U emisiji će o toj temi govoriti dugogodišnji predstojnik Klinike za ovisnosti u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu i autor brojnih vladinih strategija u borbi protiv ovisnosti psihijatar Slavko Sakoman, voditeljica Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Andrija Štampar” psihijatrica Mirjana Orban, te ravnatelj Ureda za suzbijanje zloporabe droga Vlade RH Željko Petković.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskoga katoličkog radija, a slušatelji se mogu javljati komentarima, odnosno tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu, VTV-u, SB televiziji, Plavoj televiziji i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analiziraju na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja