Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Zašto je smijenjen ravnatelj dječje bolnice Srebrnjak Boro Nogalo?

U emisiji Argumenti 19. veljače u 8:10 govorit ćemo o situaciji u dječjoj bolnici Srebrnjak, smjeni dosadašnjeg i izboru novog ravnatelja, te stanju u bolnici nakon optužbi za nadriliječništvo?

/ vo

U emisiji će o toj temi govoriti bivši ravnatelj bolnice Srebrnjak Boro Nogalo, te predsjednica saborskog Odbora za zdravstvo Ines Strenja.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskoga katoličkog radija, a slušatelji se mogu javljati komentarima, odnosno tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu, VTV-u, SB televiziji, Plavoj televiziji i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analiziraju na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja