Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Zašto je Hrvatska već godinama gospodarski nekonkurentna zemlja?

U emisiji Argumenti u srijedu, 5. veljače, u 8.10 govorit ćemo o konkurentnosti hrvatskog gospodarstva, razlozima loših rezultata na tom području te načinima kako se se situacija popravi?

/ vo

U emisiji će o toj temi govoriti profesor na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu Ljubo Jurčić, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić te saborski zastupnik i bivšeg ministra gospodarstva Tomislav Panenić.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskoga katoličkog radija, a slušatelji se mogu javljati komentarima, odnosno tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu, VTV-u, SB televiziji, Plavoj televiziji i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analiziraju na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja