Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Prepoznajmo vrijedne radnike

Može li Hrvatska postati zemlja blagostanja? Kakve radnike imamo i mogu li oni biti svjetionici društva? Je li etično poslovanje izgubilo smisao? Što jedni o drugima misle radnici i poslodavci? Čut ćemo iskustva radnika i poslodavaca iz projekta "Mali svjetionik za velike ljude" koji nagrađuje vrijedne radnike. Naši su gosti: Kristijan Cinotti, inicijator nagrade "Mali svjetionik" iz tvrtke Mazars Cinotti, Ivan Topčić, vlasnik tvrtke Tim kabel i Mate Orlović iz Securitasa, dobitnik nagrade "Mali svjetionik" za 2018

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati teksutalnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-a i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja