Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Sluga Božji Franjo Kuharić – omiljeni hrvatski kardinal

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša na početku slavlja svetkovine Majke Božje od Kamenitih Vrata obznanio je da je od Dikasterija za kauze svetaca primio informaciju da, s obzirom na Svetu Stolicu, nema nikakvih zaprjeka za pokretanje kauze za beatifikaciju i kanonizaciju kardinala Franje Kuharića. Što to konkretno znači doznajemo od vicepostulatora za kauze beatifikacije i kanonizacije Zagrebačke nadbiskupije Tomislava Hačka. O životu omiljenog hrvatskog kardinala te njegovoj ulozi u povijesti hrvatskog naroda i Crkve u Hrvata u Argumentima govore: mons. Josip Mrzljak, umirovljeni varaždinski biskup, Branimir Stanić, glavni urednik i vršitelj dužnosti direktora Glasa Koncila i Darko Pavičić, novinar i kolumnist Večernjeg lista, autor nekoliko knjiga o kardinalu Kuhariću. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja