Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Rak dojke - prevencija i liječenje

Listopad je posvećen podizanju svijesti javnosti o raku dojke. Prilika je to za naglasiti važnost prevencije i mogućnosti ranog otkrivanja bolesti. U Hrvatskoj svaka deseta žena obolijeva od raka dojke. A mogućnost izlječenja je velika ako se otkrije u ranom stadiju. O prevenciji, čimbenicima rizika, simptomima i liječenju raka dojke govorimo u emisiji Argumenti. Gošće Argumenata su: prim. mr. sc. Višnja Matković, spec. radioterapije i onkologije, voditeljica Odjela za radioterapiju i kemoterapiju Zavoda za ginekološku onkologiju Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, Ivana Kalogjera, predsjednica Udruge i urednica portala "Nismo same" i Goranka Perc, dopredsjednica Udruge „Nismo same”, oboljela i liječena od raka dojke. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu četiri televizije: VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija i RTV Herceg Bosne.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja