Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Posljedice epidemije koronavirusa

Prije nekoliko dana proglašen je kraj epidemije koronavirusa u Hrvatskoj. Trajala je više od tri godine. Što nam je donijela epidemija? Što nas je naučila? Gdje smo griješili? Kakve će posljedice ostaviti na nama? Neka su od pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti u Argumentima, u srijedu, 17. svibnja. Gosti Argumenata su psiholog Hrvoje Maleković i članovi saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, Andreja Marić iz SDP-a i Marijan Pavliček iz Hrvatskih suverenista. Urednik emisije je Ivica Zadro.

/ lm

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Bosne i Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverozapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video prijenos na Facebooku HKR-a te video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

 

Ključne riječi:
Argumenti ivica zadro
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja