Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Kakvo je stanje na hrvatskoj političkoj sceni, nakon izbora u HDZ-u i što možemo očekivati od parlamentarnih izbora najesen?

U emisiji Argumenti 18. ožujka u 8:10 govorit ćemo o hrvatskoj političkoj sceni o tome što se događa na desnici i ljevici u izbornoj godini i kakvi se savezi sklapaju i razvrgavaju?

/ vo

U emisiji će o toj temi govoriti novinarka i kolumnistica Iva Boban Valečić, profesor sa Fakulteta političkih znanosti Berto Šalaj, te novinar i komentator N1 televizije Hrvoje Krešić.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskoga katoličkog radija, a slušatelji se mogu javljati komentarima, odnosno tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu, VTV-u, SB televiziji, Plavoj televiziji i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analiziraju na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja