Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Kakve akcije u predblagdansko vrijeme priprema Hrvatski Caritas?

U emisiji Argumenti 20. studenog u 8:10 govorit ćemo o radu Hrvatskog Caritasa akcijama za vrijeme blagdana, svjetskom Danu volontera i uključivanju mladih u humanitarne projekte.

/ vo

U emisiji će o tim temama govoriti će zamjenica ravnatelja Hrvatskog Caritasa Suzana Borko, ravnateljica Nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu Ljuba Duvnjak, te voditeljica župnog Caritasa u župi Svih svetih u Sesvetama Nora Mas.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskoga katoličkog radija, a slušatelji se mogu javljati komentarima, odnosno tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu, VTV-u, SB televiziji, Plave televizije i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analiziraju na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja