Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Kako živi Vukovar 28 godina poslije?

U emisiji Argumenti 20. studenog u 8:10 pokušat ćemo odgovoriti na pitanja kako danas žive Vukovarci? Kakva je demografska slika grada i kakva je budućnost za mlade i obitelji u Vukovaru? Kako žive i posluju vukovarski obrtnici i kakvu pomoć i potporu dobivaju od institucija?

/ vo

U emisiji će o toj temi govoriti voditelj podružnice Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar u Vukovaru Dražen Živić, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara Franjo Šoljić, te predsjednika Udruženja obrtnika Vukovara Dražen Zovko.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati teksutalnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, SBTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja