Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Kako zaustaviti demografsko propadanje Hrvatske?

U emisiji Argumenti 23. listopada u 8:10 pokušat ćemo odgovoriti na pitanja zašto nisu zaživjele Vladine demografske mjere? Što se kratkoročno, a što dugoročno treba poduzeti kako bi se zaustavili izrazito negativni trendovi i kako motivirati mlade da zasnivaju obitelji i ostanu u domovini? U emisiji će o toj temi govoriti državni tajnik u ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Ivica Bošnjak, demograf i profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu Marin Strmota, te predsjednika udruge "Obitelj 3 plus" Ivan Malbašić.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-a i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja