Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Kako pomoći obitelji osobe oboljele od maligne bolesti?

Kako pomoći oboljelom da se lakše suoči sa dijagnozom, terapijom i prognozom raka? Na koji način i obitelj trpi zbog dijagnoze svog člana? S kojim se izazovima i teškoćama suočavaju roditelji djece oboljele od malignih bolesti? Kako obitelj može ostvariti besplatan smještaj u Zagrebu dok traje liječenje djeteta? Koja su još prava koja roditelji oboljelih mogu ostvariti? Gosti emisije Argumenti su: Ljiljana Vuletić, predsjednica udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Ljubav na djelu”, Dunja Lačan, savjetnica za ostvarivanje prava pacijenata udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima „Krijesnica” i Ivan Soldo, predsjednik Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ dt

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu pet televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija i RTV Herceg Bosne.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja