Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Izloženost djece televizijskom oglašavanju hrane i pića

Prije tjedan dana predstavljeni su rezultati istraživanja o medijskim navikama djece i stavovima roditelja o izloženosti djece oglašavanju na televiziji i internetu hrane i pića čije se prekomjerno konzumiranje ne preporučuje. Kakvi su rezultati i koji je cilj ovoga istraživanja? Kakvi su stavovi roditelja u vezi oglašavanja? Imaju li nadzor nad onim što djeca gledaju? Kakve su medijske navike djece? Što najčešće gledaju i u koje vrijeme? Tko prati što se i kako u medijima oglašava te postoje li sankcije i koje su? Ova i druga pitanja postavljamo u Argumentima u srijedu 19. siječnja u 8:10. Gosti: Katija Kušec, članica Vijeća za elektroničke medije, Maja Lang Morović, prof. rehabilitator iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Matej Čuljak, psiholog i psihoterapeut te Marko Vukasović, magistar kineziologije. Emisiju uređuje i vodi Branimir Gubić.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

Ključne riječi:
Argumenti Branimir Gubić
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja