Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Hrvatski filmovi o Domovinskom ratu

Kako je tema Domovinskog rata obrađena u dokumentarnim i igranim filmovima? Je li dovoljno i adekvatno zastupljena i na koji način su prikazani hrvatski branitelji? Zašto još uvijek nemamo film o Vukovaru? Postoji li podjela na 'lijeve' i 'desne' redatelje? Na koji način HAVC sudjeluje u financiranju filmova? Na ova i brojna druga pitanja odgovorit će gosti Argumenata, redatelji Zrinko Ogresta, Branko Ištvančić i Stipe Majić. Emisiju uređuje Katarina Varenica.

/ kv

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja