Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Budućnost hrvatskih katoličkih obitelji

Četvrti nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji bit će održan u Ludbregu 21. i 22. svibnja pod geslom „Od koljena do koljena dobrota je Tvoja“. Tema susreta su „Starije osobe i plodovi Duha Svetoga”. Ususret ovom važnom događaju za Crkvu u Hrvata, pitamo: Jesu li završile pripreme za susret i što očekuje vjernike u Ludbregu za vikend? Kakav je dvodnevni program? Kako žive katoličke obitelji u Hrvatskoj? Mogu li i kako svjedočiti? Imaju li župe organiziran pastoral obitelji? Organiziraju li se obitelji same u molitvene i druge zajednice te kako primaju i daju podršku jedni drugima? Jesmo li zaista starije osobe, djedove i bake, ostavili po strani? Na ova, i ostala pitanja, odgovaraju: vlč. Marko Domiter, tajnik varaždinskog biskupa, vlč. Filip Marić, upravitelj župe sv. Nikole biskupa u Jastrebarskom i Ivana Šlezak, majka petero djece iz Strahoninca. Urednik emisije: Branimir Gubić.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja