Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Biti roditelj - druga strana medalje

Kako žive obitelji s više, a kako obitelji s jednim djetetom? Kako društvo gleda na njih? Imaju li svi roditelji isti poziv: imati više djece? Kako izgleda dan jedne majke? Koliko su važni odnosi i uzajamna pomoć supružnika u odgoju djece? Možemo li biti preopterećeni odgojem djece (bojimo se djetetu ostaviti rane, povikati na njega, postaviti mu granice, govoriti o kazni)? Zašto majke jednog ili dvoje djece, ako odluče da više ne mogu ili ne želi biti majke iz osobnih razloga, imaju stigmu da nisu vrijedne ili da su manje vrijedne? Koliko je važan otac kao suuodgojitelj, a ne kao "striček čuvalica"? Kako izgleda realna slika hrvatske obitelji? Ova pitanja postavljamo u Argumentima u srijedu 8. prosinca u 8:10. Naši gosti su: Ljubica Duspara, psihologinja i psihoterapeutkinja; Andrea Matoković, majka 12 djece; Matej Čuljak, otac 5 djece. Čut ćemo i svjedočanstvo majke jednog djeteta koja želi ostati anonimna. Emisiju uređuje i vodi Branimir Gubić.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja