Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Aktualna politička situacija - predsjednički izbori

U emisiji Argumenti 6. studenog u 8:10 pokušat ćemo odgovoriti na pitanja kome od predsjedničkih kandidata više odgovara aktualna politička situacija u zemlji? Kakvu kampanju pojedini kandidati vode te zašto se ponovno bave pitanjima iz davne prošlosti, a ne aktualnom hrvatskom stvarnošću?

/ vo

U emisiji će o toj temi govoriti novinarka Večernjeg lista Iva Puljić Šego, politički analitičar Ivica Relković i Kristijan Sedak s Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja