Budi dio naše mreže

S raznih top ljestvica

Prva nedjelja u mjesecu redovito je posvećena je pjesmama s top listama naših interesnih jezičnih strana pa tako slušamo po dvije aktualne pjesme s top lista Italije, Njemačke i Francuske, a onda i pet pjesama iz latino top lista i Billboardove Hot Country Songs top liste.

/ hkr

Emisija 21. – 03.03.2019.


Top listu talijanskih aktualnosti koju pratimo donosi FIMI, odnosno, Federacija talijanske glazbene industrije. Na njoj nalazimo Ultima s pjesmom I toui particolari s kojom je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Sanremu te pjesmu koja je osvojila osmo mjesto Sanrema a to je Me sento bene koju pjeva Arisa

Nijemačku top listu donosi Offizielle Deutsche Airplay-Charts na kojem nalazimo Wincenta Weissa s pjesmom Hier mit dir najavni singl njegovog idućeg drugog studijskog albuma te Jorisa koji nam donosi novi singl u pjesmi Du s njegovog albuma Schrei es raus.

Kod Francuza aktualne pjesme parti SNEP ili Syndicat National de l’édition Phonographique na kojoj je odlično pozicionirana  Clara Luciani s pjesmom La Grenade te Angèle Van Laeken s pjesmom Tout Oublier s njenog debitantskog albuma Brol.

Na latino sceni više je top lista koje pratimo, a za ovaj puta je odabrana pjesma Sería Más Fácil meksičkog pjevača Carlosa Rivere  te novi singl meksičkog dua Camila Te Confieso. Meksiko nam donosi i Gloriu Trevi s pjesmom Vas a Recordarme. Slušamo i novi singl kolumbijca Sebastiana Yatre i meksičkog sastava Reik imena Un Año. A iz Kolumbije nam još stiže singl Dejame Querete Carlosa Vivesa.

Billboardova Hot Country Songs top lista nam donosi  slijedeće izvođače i njihove pjesme koje se nalaze u prvih deset. To su na prvom mjestu Luke Combs s pjesmom Crazy Beautifull,  Scott McCreery s pjesmom This Is It na trećem, Dan + Shay s pjesmom Speechless na četvrtom, Luke Bryan na sedmom s pjesmom What Makes You Country te Chris Stapleton na desetom s pjesmom Millioner.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja