Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Što (ne) treba objavljivati na društvenim mrežama

Rođenje djeteta, krštenja, prve pričesti, različita obiteljska slavlja i obljetnice, sve su to događaji koji su nam dragi i važni i koje rado fotografiramo, ali i objavljujemo na svojim društvenim mrežama. Društvene mreže postaju nam platforma za traženje savjeta oko nekog problema ili nedoumice, mjesto za dijeljenje osobnih promišljanja i stavova, ali znaju se pretvoriti i u svojevrsni virtualni dnevnik gdje izlažemo svoju intimu i stvarnosti o kojima bismo trebali dobro promisliti želimo li ih zapisane u javnom prostoru. Kako prepoznati što objaviti na društvenim mrežama, a što ipak zadržati u krugu bliskih i poznatih ljudi, o tome govorimo u Argumentima. Gosti su: Nikolina Essert, psihologinja i realitetna psihoterapeutkinja, dr. sc. Davor Trbušić, s Odsjeka za komunikologiju Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i salezijanac don Mihovil Kurkut, direktor nakladničke kuće Salesiana. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva Sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Bosne i  Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverno-zapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije, te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića, Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja