Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Siromaštvo u Hrvatskoj

U Argumentima govorimo u siromaštvu u Hrvatskoj. Koliko građana je u riziku od siromaštva, a koliko ih već sada teško živi jedva spajajući kraj s krajem, koje su posljedice siromaštva te trebamo li strahovati od budućnosti samo su neka od pitanja na koja tražimo odgovore s gostima Argumenata. Gosti su: s. Jelena Lončar, ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, prof. dr. sc. Nino Žganec, profesor na katedri za teoriju i metode socijalnog rada, Pravnog fakulteta Zagreb, Studijskog centra socijalnog rada i fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva Sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverno-zapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije, te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića, Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja