Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Nacionalni susret HKM-a u Bjelovaru 2022.

Na redovitom plenarnom zasjedanju HBK u listopadu prošle godine dogovoreno je da će Nacionalni susret hrvatske katoličke mladeži biti održan u Bjelovaru 17. rujna ove godine. Ususret ovom Nacionalnom susretu, pitamo: Je li Bjelovar spreman za mlade? Kako teku pripreme? Kakav će biti program? Što je s pripremama koje su se odvijale za susret u Zagrebu? Kakvi su plodovi i što se od njih može iskoristiti za susret u Bjelovaru? Kakva je ponuda za mlade u Crkvi? U kojim područjima pastorala mogu biti aktivni? Kako mlade privući u Crkvu, osim za velike susrete i projekte? U Argumentima HKR-a u ponedjeljak 14. ožujka na ova pitanja odgovaraju: šibenski biskup Tomislav Rogić, predsjednik Odbora HBK za mlade, vlč. Zoran Grgić, povjerenik za pastoral mladih Bjelovarsko-križevačke biskupije, vlč. Kristijan Tušek, povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije i Edi Vugrinec, suradnik u pastoralu mladih. Emisiju uređuje i vodi Branimir Gubić.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja