Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Izgradnja kulture života - Hod za život, obitelj i Hrvatsku

Govorimo o izgradnji kulture za život u Hrvatskoj, s naglaskom na ovogodišnji Hod za život, obitelj i Hrvatsku. Građani koji se zalažu za temeljno ljudsko pravo, pravo na život za sve ljude, ove će godine hodati kroz osam subota u svibnju i lipnju u 12 hrvatskih gradova, među kojima su prvi put Knin i Metković. Tisuće građana svojim će sudjelovanjem u Hodu slaviti život, iskazujući solidarnost s nerođenim djetetom i svakim djetetom, njegovom majkom i ocem. Gošće Argumenata su: dr. Željka Markić, predsjednica Udruge 'U ime obitelji', Tea Bekavac, majka četvero djece, od kojih je Rita, djevojčica kojoj su u 7. mjesecu Teine trudnoće dijagnosticirali Edwardsov sindrom, i koja je preminula dva mjeseca i dvanaest dana nakon rođenja, te Marija Romić, studentica i volonterka. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva Sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Bosne i  Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverno-zapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije, te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića, Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja