Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 20:00 Nacionalna KMNL završnica u Sesvetama i Salezijanske sportske igre u Genovi

U ponedjeljak, 27. svibnja, u emisiji 'Budimo mladi' raspitat ćemo se o nacionalnoj završnici Katoličke malonogometne lige koja se od 31. svibnja do 2. lipnja igra u Sesvetama i Sesvetskoj Sopnici i čuti naše predstavnike koji brane hrvatske boje na Međunarodnim igrama Salezijanske sportske mladeži od 25. do 29. svibnja u Genovi.

/ anh

Nacionalna KMNL završnica 2024.Nacionalna završnica KMNL-a igra se ovog vikenda i okupit će župne momčadi, pobjednike KMNL-ova biskupija i nadbiskupija Crkve u Hrvata. Domaćin je Zagrebačka nadbiskupija. Naš gost u studiju je voditelj nadbiskupijskog KMNL-a Josip Pešić, a pitat ćemo i don Gordana Božića, župnika stolačke župe Sv. Ilije u Hercegovini – prošlogodišnjih pobjednika završnice: ‘Zašto je župa Stolac već godinama jako dobra u srazu najboljih malonogometnih župnih ekipa?’

Također, izravnim uključenjem iz Italije saznat ćemo od Luke Hudinčeca što se događa s našim predstavnicima na Međunarodnim igrama Salezijanske sportske mladeži, a najavit ćemo i početak proslave jednog važnog sportskog jubileja: 25. rođendana Odbojkaškog kluba Don Bosco u kojem danas igra i trenira više od 200 djevojčica i djevojaka.

Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja