Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:20 Mediji i odgovornost za kreiranje javnog mišljenja

Uspijevaju li katolički mediji društvenu komunikaciju zaštititi od onoga što je izobličuje? Trebamo li brisati neprimjerene komentare ili su i oni pokazatelji kulture izražavanja i kvalitete slobode mišljenja? Kako odgajati korisnike medija za kritičan pristup pri izboru izvora kojima će vjerovati? Je li novinarstvo „izgubilo” na svojoj kvaliteti? Ostaje li HKR nakon 24 godine i dalje „dobar radio za dobre ljude”? Ova pitanja obrađujemo u emisiji "Argumenti" u ponedjeljak, 17. svibnja u 08:20. Gostuju: mons. Fabijan Svalina, ravnatelj Hrvatske katoličke mreže, izv. prof. dr. sc. Igor Kanižaj, Fakultet političkih znanosti - Zagreb, potpredsjednik Društva za komunikaciju i medijsku kulturu (DKMK) i don Anton Šuljić, svećenik i novinar. Urednica emisije: Tanja Maleš.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu pet televizija: Z1, VTV, Plava televizija, Slavonskobrodska televizija i RTV Herceg Bosne.

 

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja