Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 08:10 Međugorje – 40 godina jedinstvenog fenomena

Tema emisije je Međugorje – 40 godina jedinstvenog fenomena. Je li Međugorje samo župa, hodočasničko mjesto ili i svetište? Možemo li o Međugorju govoriti kao o modelu nove evangelizacije za svijet? Zašto oprez u govoru o Gospinim ukazanjima i kako prepoznati autentične objave? Kako se vrednuju duhovni plodovi Međugorja? Zašto se mnogima posebne stvari događaju u Međugorju, a ne, primjerice, u vlastitoj župi? Koja je uloga Blažene Djevice Marije u životu vjernika i kakav je odnos koji gradimo s Njom? Je li nužno da nam ona bude „vidljiva”? O Međugorju u emisiji "Argumenti" u ponedjeljak, 14. lipnja u 08:10 govore: mons. dr. sc. Vlado Košić, sisački biskup, zamjenik predstojnika Hrvatskog mariološkog instituta KBF-a u Zagrebu i dopisni član Papinske mariološke akademije, mons. doc. dr. sc. Petar Palić, mostarsko-duvanjski biskup i prof. dr. sc. p. Mijo Nikić, svećenik i psiholog. Urednica emisije: Tanja Maleš.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu pet televizija: Z1, VTV, Plava televizija, Slavonskobrodska televizija i RTV Herceg Bosne.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja