Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 08:10 - Crkveni pokreti, svećenici i vjernici laici – koračamo li zajedno?

U ponedjeljak, 17. veljače u 08:10 u "Argumentima" govorimo o temi koja je na društvenim mrežama nedavno izazvala velike rasprave, a to su opasnosti koje prijete duhovnim zajednicama koje vode vjernici laici. Zašto su crkveni pokreti "proljeće" u Crkvi? Koja je uloga svećenika, a koja vjernika laika u njima? Kako se u mjesnim crkvama vodi briga o pokretima i zajednicama? Što po djelovanju različitih pokreta dobiva Crkva? Gosti: vlč. Andrija Vrane, voditelj Malog tečaja kršćanstva Kursiljo Florijan Škunca, Pokret Fokolara – Djela Marijina i Alan Hržica, pjevač i voditelj Zajednice "Srce Isusovo". Urednica: Tanja Maleš, voditeljica Diana Tikvić.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna 2018. započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja