Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 08:10 Blagdani i napasti – kako se zaštititi na vrijeme?

Ušli smo u došašće, advent, vrijeme pripreme za Božić. Dok Crkva ima svoj poseban liturgijski ritam, poziv na sabranost i iščekivanje u budnosti, molitvi i djelima ljubavi, svijet u kojem živimo okružuje nas blještavilom, marketingom i zabavom. Kao da se Božić slavi prije Božića. Kako sačuvati sabranost i usmjerenost na iščekivanje Isusa Krista? Koje zamke prijete od prevelikog pritiska što se sve mora učiniti do Božića? Koliko to utječe na naše odnose? Koje se napasti vežu uz pripremu blagdana? U "Argumentima" u ponedjeljak, 02. prosinca o tome govore: Anita Dučkić Sertić, duhovna asistentica u Obiteljskom savjetovalištu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, o. Franjo Podgorelec, karmelićanin i profesor duhovnosti na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Petar Kraljević, predsjednik Psihološkog centra TESA. Urednica emisije: Tanja Maleš.

/ tm

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne i Slavonsko-brodskoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja