Budi dio naše mreže

PON - PET 13:15 Neka naš kreativni kutak za vas bude milosni trenutak!

Nova emisija Hrvatskoga katoličkog radija „Kreativni kutak za milosni trenutak” započela je s novom programskom shemom u ponedjeljak 19. rujna i emitira se od ponedjeljka do petka od 13 do 14 sati. Po sadržaju bit će mozaična, što znači da će se emisija baviti raznim temama, zabavnim i nepredvidivim, ali vrlo životnim i aktualnim.

/ hkr

Emisija će svojom dinamikom, toplim, radosnim i mladenačkim ozračjem nastojati premostiti razlike u dobi slušatelja. Obraćat će se kako najmanjima, djeci, tako i najstarijima, najmudrijima među nama. Cilj je slušatelje informirati, inspirirati, motivirati, nasmijati, odnosno potaknuti na radosno življenje svakodnevice u kojoj smo pozvani na svetost.

Naša svakodnevica sastoji se od molitve, osmijeha, radosti, kuhanja, glazbe, putovanja, učenja, itd. Upravo kroz svakodnevicu naših slušatelja sat vremena putujemo različitim rubrikama kojima želimo jedni drugima biti na poticaj, ohrabrenje, želimo doživjeti i pružiti jedni drugima radost, toplinu i blizinu. Neke od rubrika emisije bit će posvećene upravo spomenutim svakodnevnim stvarnostima kao što su molitva, pobožnost, duhovnost, kuhanje i dijeljenje recepata, putovanje u nepoznato, otkrivanje skrivenih kapela i svetišta kao i destinacije koje vrijedi posjetiti vikendom, fit minute, razgovor sa slušateljima. Neke neka ipak ostanu nepredvidive i neotkrivene do trenutka emitiranja.

Kreativni tim entuzijasta čini dvoje teologa Ivana Markić, Branimir Gubić te povjesničarka Snježana Kirinić Grubić. Ovaj trio svojim kreativnim minutama želi donijeti blizinu i radost onima koji se osjećaju tužno i usamljeno, a u osamljene i hladne domove toplinu i prijateljski zagrljaj. „Neka naš kreativni kutak za vas bude milosni trenutak”, poručuju voditelji i urednici emisije.

Više o emisiji doznajte ovdje.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja