Budi dio naše mreže

PETAK 6:00-12:00 HKR daruje pet ulaznica za veliki molitveni dan "Progledaj srcem! Neka vatra siđe"

Ulaznice za veliki molitveni dan "Progledaj srcem! Neka vatra siđe" rasprodane su, no Hrvatski katolički radio odlučio je svoje vjerne slušatelje razveseliti i darovati im pet besplatnih ulaznica. Voditeljica Tanja Maleš u petak u jutarnjem programu HKR-a petero sretnih slušatelja razveselit će ulaznicama za molitveni dan. Slušajte dobar radio za dobre ljude i budite jedan od sretnih dobitnika!

/ lm

Nakon šest uspješnih koncerata, ovo je prvi cjelodnevni duhovni program u organizaciji Laudato TV-a. Dvorana sa 17 000 sjedećih mjesta već je više od mjesec dana prije početka događaja bila rasprodana. Ovaj duhovni susret obuhvaća molitvunagovore duhovnikagostovanje američkog glumca Jima Caviezela i slavljenje. Paralelno je organizirana i igraonica za djecu s premijernom projekcijom svjetski poznate crtane serije ”Superknjiga”.

Neizostavni dio programa, koji počinje u 14 sati i završava u 22:30, jest i glazba. U velikom studiju Laudato TV-a u zagrebačkim Gračanima danas započinju glazbene probe izvođača suvremene duhovne glazbe. Svećenike će u Areni pratiti Matej GalićAmoroseBožja slava band i Emanuel, a svirat će i pjevati slaveći Boga u subotu s tisućama vjernika iz cijele zemlje i inozemstva.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja