Budi dio naše mreže

SVAKODNEVNO Osvojite vrijedne nagrade

Hrvatski katolički radio i ove je godine organizirao seriju božićnih glazbenih kvizova u kojima će slušatelji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade. Budite uz HKR i zaigrajte i vi glazbeni kviz!

/ hkr

PETAK 24.12. – Ulaznice za koncert

Laudato televizija daruje vam 2 ulaznice za šesti duhovno glazbeni spektakl Progledaj srcem koji će se održati 4. lipnja u 20 sati na stadionu Maksimir. Ovaj megakoncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se pred 44 000 ljudi, a svoje ulaznice za koncert možete osigurati već danas kupnjom putem internetske stranice ulaznice.hr.

Ulaznice za koncert Progledaj srcem / Foto: HKR

SUBOTA 25.12. – Dar Nemec farmacije

Nemec Pharmacia pripremila je za jednog slušatelja obiteljsko pakovanje vrhunskih proizvoda Oraflogo za oralno zdravlje usne šupljine. Pravilnom i redovitom oralnom higijenom možemo preventivno djelovati na tegobe u usnoj šupljini, a Oraflogo proizvodi Nemec Pharmacie učinkovito djeluju i protiv kroničnih oralnih problema.

PONEDJELJAK 27.12. – Dar Kršćanske sadašnjosti

Kršćanska sadašnjost poklanja vrijedne knjige / Foto: HKR

Kršćanska sadašnjost najveći je hrvatski crkveni izdavač i nakladnik Biblije, liturgijskih knjiga, crkvenih dokumenata, teološke, duhovne i vjerske literature. U njihovom paketu nalazi se i vrijedan dar – Biblija. Kršćanska sadašnjost ima novu web stranicu ks.hr na kojoj sva njihova izdanja možete lako nabaviti, a u tijeku je i božićni popust na knjige od 20 do čak 50 posto. Za kupnju iznad 100 kuna dobiva se poseban dar. Posjetite web stranicu ks.hr i obradujte sebe i nekog bliskog zanimljivom knjigom.

UTORAK 28.12. – Dar Nemec farmacije

Nemec Pharmacia za jednog je slušatelja pripremila obiteljski paket vrhunskih proizvoda za podizanje imuniteta i vitalnosti cijelog organizma. Riječ je o dodacima prehrani za nadopunu željeza i ostalih vitamina New Iron za djecu i odrasle, vitalnost Neuronal basic i za srce i krvne žile Cardiovasc. Pravilno obogaćivanje prehrane održat će organizam pun zdravlja i vitalnosti.

SRIJEDA 29.12. – Dar Croatia recordsa

Croatia records daruje nosače zvuka / Foto: HKR

Ovom prigodom daruje vas najveća diskografska kuća Croatia records koja iduće godine obilježava 75 godina postojanja. Vjerne slušatelje daruju kompletom CD-a najvećih hitova Tereze Kesovije, Mate Miše Kovača i nezaboravnog Krunoslava Kiće Slabinca. U ovom daru Croatia recordsa nalazi se ukupno čak 11 CD-a velikih hitova.

 ČETVRTAK 30.12. – Dar Croatia recordsa

Najveća diskografska kuća Croatia records daruje vjerne slušatelje kompletom od 9 CD-a najvećih hitova domoljubne, tamburaške i klapske glazbe.

Croatia records poklanja CD-ove / Foto: HKR

 PETAK 31.12. – Dva bona Stomatološke poliklinike Sveta Apolonija od 1000 kn

Stomatološka poliklinika Sveta Apolonija / Foto; HKR

Daruje vas i Poliklinika dentalne medicine Sveta Apolonija iz Zagreba, koja nudi vrhunsku uslugu i stručna znanja kako bi pacijenti imali ugodan tretman te zdrave zube i lijep osmijeh. Individualno pristupaju svakom pacijentu, a u Svetoj Apoloniji rade isključivo specijalisti dentalne medicine s dugogodišnjim iskustvom. Pronaći ih možete u Španskom/Malešnici u ulici Ivane Brlić Mažuranić 82A.

Glazbeni kviz HKR-a omogućuju: Kršćanska sadašnjost, Poliklinika dentalne medicine Sveta Apolonija iz Zagreba, Nemec farmacija, Trgovački centar KTC, Tvornica namještaja Javorović iz Virovitice, Trgovački centar Pevex, Croatia records i Laudato TV.

Osvojite vrijedne darove na HKR-u / Foto: HKR

Pevex daruje poklon bon / Foto: HKM

Trgovački centar KTC daruje Boschov mikser / Foto: ktc.hr

Tvornica namještaja Javorović iz Virovitice / Foto: Javorović Namještaj

Nogometni dres Matea Kovačića / Foto: HKR

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja