Budi dio naše mreže

NEDJELJA 22:30 Koncert Porinom nagrađenog glazbenika Andreja Grozdanova

Na blagdan Duhova u riječkoj katedrali sv. Vida koncert će održati bez prisutnosti publike Porinom nagrađeni glazbenik Andrej Grozdanov s početkom u 20 sati, a u programu HKR-a emitirat će se u 22:30 sati.

/ hkr

Koncert će održati riječki gitarist Andrej Grozdanov čiji je “Gospel on Guitar” na nedavnoj dodjeli dobio nagradu Porin u Najbolji album popularne duhovne glazbe.

Skladba “Nobody Knows The Trouble I’ve Seen” s istog albuma, a koju je izveo s Vlatkom Stefanovskim također je bila nominirama u kategoriji Najbolja instrumentalna izvedba (izvan kasične glazbe).

Album je producirao Zoran Majstorović, a tonski snimio i miksao Matej Zec. Zbog situacije s pandemijom, nastupit će biti održan, prvi puta, pred praznim auditorijem i bit će sniman kamerama.

Na koncertu će biti izvedene odabrane sklade s četiriju Grozdanovih albuma na kojima su gostovali svjetski poznati glazbenici poput Vlatka Stefanovskog, Phil Keaggyija, Enrica Maria Milenesea, Johna Standeferea i drugih, a gost koncerta u katedrali sv. Vida je priznati jazz glazbenik, gitarist, multiinstrumentalist, aranžer i kompozitor, Zoran Majstorović.

Kanal Ri će izravno prenositi cijeli koncert u svom programu i na platformama Facebooku i YouTubeu.

Hrvatski katolički radio će koncert Andreja Grozdanova, svog suradnika, također prenositi na svom Facebook profilu.

Grozdanov je dugogodišnji suradnik Hrvatskog katoličkog radija, uređuje emisiju inozemne suvremene kršćanske glazbe. U emisiji je ugostio sva najveća imena kršćanske glazbe i često prvi u svijetu predstavio album nekog izvođača.

Ključne riječi:
Andrej Grozdanov
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja