Budi dio naše mreže

NEDJELJA 20:00 Prijenos koncerta „Pax et Bonum za djecu Vukovara“

„Međunarodna udruga Gradišćanskih Hrvata – Gradišćansko društvo Hrvat S.A.M. (Slovačka-Austrija-Mađarska)“ iz Zagreba organizira, zajedno u suradnji s istoimenom udrugom iz Eisenstadta i Željezanskom biskupijom humanitarni koncert pod nazivom „Pax et Bonum za djecu Vukovara“ u nedjelju, 13. listopada u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20:00 sati koji možete pratiti u izravnomn prijenosu na Hrvatskom katoličkom radiju.

/ hkr

Cilj humanitarnog koncerta je prikupljanje financijskih sredstava u svrhu pomoći Dječjem vrtiću Vukovar I i II u obnovi objekta i nabavci opreme.

Koncert je samo dio humanitarne akcije koja će se provoditi u periodu od 2. rujna do 30. studenog, a prikupljat će se financijska pomoć putem otvorenog humanitarnog telefona 060-9004 i prikupljanjem financijska sredstva koja idu na humanitarni račun: Zagrebačke banke d.d. IBAN: HR7623600001502564892.

Sudionici koncerta su: zbor gradišćanskih Hrvata „Pax et Bonum“ iz Austrije, Slovačke i Mađarske, uz goste: Terezu Kesoviju, Zoricu Kondžu, Jasnu Zlokić i Matka Jelavića, klapu Rikordo i druge goste. Dirigent konceta je Ivo Šeparović, pastoralni asistent biskupije Željezno.

Domaćini večeri su HKR-ovi voditelji Diana Tikvić i Branimir Gubić te HRT-ov voditelj Davor Meštrović.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja