Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 8:15 Koji je primjeren odgovor Crkve na pandemiju koronavirusa?

U iščekivanju mogućih novih crkvenih smjernica za postupanje tijekom epidemije bolesti koronavirusa u "Argumentima" u četvrtak 19. ožujka u 8.15 sati govorimo kakav bi trebao biti vjernički odgovor na pandemiju? Na koji način sudjelovati u bogoslužjima, ako se i u Hrvatskoj uvede mjera slavljenja misa bez sudjelovanja vjernika? O tome govore: rektor Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta dr. Željko Tanjić, liturgičar s zagrebačkog Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta dr. Milan Dančuo te glavni urednik Hrvatske katoličke mreže dr. Siniša Kovačić. Urednik i voditelj: Ivan Tašev, novinar Glasa Koncila.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna 2018. započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja