Budi dio naše mreže

Inicijativa "Zasadi svoj vrt!" i nagradni natječaj Vrtnog centra Zrinjevac

Želeći potaknuti svoje slušatelje da zasade svoj vrt, HKR je program obojio u "zeleno" te započeo s inicijativom "Zasadi svoj vrt." Nakon suradnje s OPG-om Benjamin Macenić iz Velike Gorice, novi nagradni natječaj za slušatelje bit će u suradnji s Vrtnim centrom Zrinjevac. Nagradni natječaj traje od srijede 13. svibnja do nedjelje 24. svibnja 2020.

/ hkr

“Zeleni program” HKR-a započeo je u nedjelju 10. svibnja i trajat će do 24. svibnja. Nakon suradnje s OPG-om Benjamin Macenić i nagrađivanjem dviju slušateljica sandukom cvijeća te sandukom raznim povrtnih sadnica, novi nagradni natječaj pokrenut je u suradnji s Vrtnim centrom Zrinjevac.  Slušatelji imaju priliku osvojiti bon u vrijednosti 250 kuna te u Vrtnom centru sami izabrati što žele u vrijednosti bona. Svoj povrtni bon mogu iskoristiti isključivo u Vrtnom centru Zrinjevac na adresi Remetinečka cesta 15, u Zagrebu. 

Pravila nagradnog natječaja slušatelji će saznati svaki dan nakon 13 sati kada će dežurni voditelj u progamu HKR-a objasniti uvjete i pravila.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja