Budi dio naše mreže

Glazbom po raznim stranama

Treća nedjelja ožujka donosi nam 3 pjesme s novih albuma talijanske pjevačice Anne Tatagnelo, njemačkog pjevača Christiana Falka, francuske pjevačice Jenifer, meksičkog tria Pandora te američke country pjevačice Trishe Yearwood.

/ hkr

Emisija 23. – 18.03.2019.


Anna Tatagnelo  donosi nam novi album La fortuna sia con me i to je njen sedmi studijski album od 2003, godine kada se pojavila na talijanskoj glazbenoj sceni.  I ona je nastupala na ovogodišnjem Sanremu te završila na 19. mjestu. Anna je usko vezana i za Sanremo na kojem je dvaput pobijedila. Nastupala je do sada  sedam puta. Sudjelovala u Talijanskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a prošle godine je pobijedila u Celebrity MasterChefu. .

U Njemačkoj novi album ima Christian Falk kojemu je ovo drugi studijski album imena je Jetzt. Rođen je 1988. u Lingenu koji se nalazi u donjoj Saksoj.  Debitantski album Farbe&Dunkel objavljen je prošle godine u ožujku , a ove godine donosi u suradnji s čelistom Friedemannom Eichom svoj drugi album.

Trisha Yearwood::Flicker@cwdiaz

Jenifer donosi svoj osmi studijski album od 2002 godine kada se pojavila svojim debitantskim albumom. Zove se Nouvell Page. Jenifer Yaël Dadouche-Bartoli rođena je 1982. godine u Nici. 2001. pobijedila je na talent show Star Academy. Veliki je dobrotvor tako je redoviti član francuskog kolektiva L’Enfoires koji podržava razne humanitarne inicijative.

Pandora koji je zapravo trio kojeg čine dvije sestre te njihova sestrična Fernanda Meade.  One su prvi ženski trio u Mexicu, a 2017, godine postali su ženski trio s najduljim stažem u povijesti latino glazbe. Od 1985. u diskografiji imaju 17 studijskih albuma . One nam donose album Mas Pandora que nunca.

Trisha Yearwood pjevačicaje koje su tri desetljeća na country sceni. Do danas je objavila 13 studijskih albuma, a prodala je preko 15 milijuna primjeraka. Dobitnica je tri Grammya i niza country glazbenih nagrada. Osim pjevanja Trisha se u životu posvetila i kulinarstvu. Tako je objavila nekoliko kuharica te vodila nekoliko programa kulinarskog kanala Food Network. Ona  donosi novi album imena Let’s Be Frank.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja