Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 8:10 Zašto je za Crkvu neprihvatljivo usvajanje djece istospolnih parova?

U „Argumentima“ u četvrtak 13. veljače urednika Ivana Taševa govorimo o odjecima odluke Ustavnoga suda o Zakonu o udomiteljstvu. Što uči Crkva o usvajanju djece istospolnih parova? Može li nametanje provođenja te odluke biti „udar“ na priziv savjesti vjernika? Pridonosi li odluka Ustavnoga suda relativiziranju tradicionalnoga shvaćanja i vrijednosti braka i obitelji? Uvodi li se ideologija u zakone i zašto je Crkvi to neprihvatljivo? Gosti „Argumenata“ su: dekan KBF-a u Đakovu prof. dr. Vladimir Dugalić, moralna teologinja dr. s. Ana Begić te član Upravnoga vijeća udruge „U ime obitelji“ Ivan Munjin.

/ mbm

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna 2018. započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Ključne riječi:
Argumenti
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja