Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 8:10 Rat u Ukrajini: Je li moguće zaustaviti Vladimira Putina?

Ruska invazija na Ukrajinu ozbiljna je prijetnja svjetskom miru. Pred našim očima odvija se najgori mogući scenarij. U tijeku je i najveća humanitarna kriza od Drugog svjetskog rata. Može li se zaustaviti Vladimira Putina, a da to Ukrajina ne plati gubitkom svog teritorija i suvereniteta? Je li Ukrajina žrtva u igri i odmjeravanju snaga Zapada i Rusije? O ratu u Ukrajini, prijetećoj humanitarnoj krizi, sposobnostima Ukrajine da izdrži rusku agresiju, ponašanju Zapada te mogućnostima zaustavljanja ove opasne krize u Argumentima ćemo razgovarati s geopolitičkim analitičarom Denisom Avdagićem, predstavnikom ukrajinske nacionalne manjine Grada Zagreba Viktorom Filimom i Suzanom Borkom, zamjenicom ravnatelja Hrvatskog Caritasa.

/ ddo

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja