Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 8:10 O "prešućenoj" rezoluciji Europskoga parlamenta

O u hrvatskoj javnosti "prešućenoj" rezoluciji Europskoga parlamenta o važnosti sjećanja za budućnost Europe koja govori o osudi svih vrsta totalitarnih režima u "Argumentima" u četvrtak 7. studenoga u 8.10 sati u emisiji "Argumenti" govore: bivša zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, povjesničar s Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta dr. Mario Kevo i politolog Jure Vujić. Kako se postaviti prema simbolima totalitarnih režima u javnom prostoru? Je li Hrvatska bila iza "željezne zavjese" i kako se živjelo u komunizmu? Je li Vijeće za suočavanje s prošlošću ispunilo svoju svrhu? Emisiju uređuje i vodi: Ivan Tašev, novinar Glasa Koncila.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja