Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 8:10 Kako je štednja građana dosegla rekordnu razinu?

U povodu Svjetskoga dana štednje "Argumenti" su u četvrtak 31. listopada u 8.10 sati posvećeni štednji građana. Tražimo odgovore na pitanje: Kako je došlo do rekornoga iznos štednje hrvatskih građana? Treba li i kako stimulirati štednju u drugim oblicima osim gotovine i nekretnina? Koliki rizik predstavljaju investicijske aktivnosti?

/ mbm
Gosti “Argumenata” su: predsjednik HANFA-e dr. Ante Žigman, viceguverner HNB-a dr. Roman Šubić i Vanja Dominović iz Hrvatske gospodarske komore.
Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik i voditelj: Ivan Tašev, novinar Glasa Koncila

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja